Mat og drikke

i herskapelige omgivelser

Hoel Gård har lokaler som egner seg til forskjellige typer arrangementer for private selskap, foreningsgjester og næringslivsarrangementer; fra intime lunsjer for 6 til store selskaper for cirka 160 personer. Vi ønsker å gi våre gjester matopplevelser med lokale råvarer. Maten tilberedes fra bunnen av, med nydelig smaker.

Uten «staffasje» gir vi gjesten det lille ekstra!

Selskapsmeny

Se meny

Akevittmeny

Se meny

Lunchmeny

Se meny

Betingelser

For fredag, lørdag og søndagsarrangementer stiller vi krav til et minimum antall gjester.

Priser for bespisning:
Vi fakturerer etter kuvertpriser pr. person. Da er generell bordpynting og servering inkludert. Lokalleie, samt bruk av hage- og uteanlegget og eventuelt omvisning på gården kommer i tillegg. Kurvertprisen avhenger av meny, antall gjester og eventuell pakke med overnatting.
Til bryllup avtales bordpynting i hvert enkelt tilfelle.
Bruk av eller omvisning i hovedbygningingen har egen pris.

Rettigheter:
Vi har full skjenkebevilling på Hoel Gård. Vi har ingen stengetid, men overholder skjenkebestemmelsene vedrørende alkoholservering.

Vertskapsrollen:
Vi tilstreber å være akkurat passe til stede — vi er bevisst på hvordan vi overfor deg og dine gjester fremstår i vertskapsrollen.

Til informasjon:
Vi setter pris på at ikke altfor spisse stilletthæler benyttes i hovedbygningen. Overnattingsgjester må pakke med seg innesko – utesko kan ikke benyttes i hovedbygningens soverom. Og vi ber om forståelse for at røyking ikke er tillatt innendørs på gården.